Marokkaanse lampen

Op zoek naar Marokkaanse en Oosterse lampen die sfeervol zijn? Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod van Marokkaanse lampen voor een goedkope prijs. De Oosterse lampen zijn stuk voor stuk met de hand voor u gemaakt, waardoor u kiest voor de best mogelijke kwaliteit. Deze lampen passen perfect in een je interieur als je houdt van een Oosterse sfeer.

marokkaanse lampen blauw turquoiseMet Marokkaanse lampen zet je een prachtige Oosterse sfeer in je huis. Door de vele openingen van de metalen huls schijnt prachtig licht. Marokkaanse lampen zijn daarom zowel prachtig als zeer geschikt om de ruimte mee te verlichten. De vaak handgemaakte hanglampen met transparant glasmozaïek zorgen voor een schitterende duizend-en-één nacht sfeer.

De grote hanglamp geeft een unieke sfeer boven een eettafel of in de keuken. Indien je de ruimte hebt in je woning dan kan ik je zeker aanraden om 2 lampen naast elkaar te plaatsen.

Op een studeerkamer komt deze lamp ook goed tot zijn recht. De vele schitteringen zorgen voor een mooi effect. Je kunt zelfs overwegen om het te combineren met een moderne stijl.

Marokkaanse Lampen Outlet

marokkaanse lamp nourstyle marokkaanse lamp jasmina
Nour Lifestyle Haifa S – € 103,- Jasmina –  € 64,99 45,50
 • Metaal
 • 24 cm (h) – Ø 19 cm

  Bestel voor € 103,-

 • Metaal
 • 32 x 32 x 142 cm (lxbxh) – Ø 42 cm

 Bestel voor € 45,50

 

De goedkoopste en mooiste Marokkaanse hanglampen vind je hier

 

Marokkaanse lampen

Marokkaanse lampen zijn tegenwoordig niet meer zo duur en goed te verkrijgen. De outlet voor Marokkaanse lampen is daarom erg gewild. Een van de meest verkochte lampen is de Jasmina.

Deze sfeer makende hanglamp Jasmina is van een bijzonder leuk design. Deze hanglamp van Ranex is van goede kwaliteit en zorgt voor een sfeervol en prettig licht. De scherpe prijs maakt de lamp geliefd bij velen. De lamp is van een zware kwaliteit metaal en de prachtige facetten zorgen voor een mooie lichtverdeling.

Oosterse lampen kenmerken zich een prachtige verdeling van het licht door de vele openingen in de lamp.

De Marokkaanse en Oosterse lampen worden gratis verzonden en tevens kun je de lampen gratis retour sturen mocht het niet bevallen.

 • Oosters

  Oosterse hanglamp mozaiëk wit transparant

  Een prachtige Marokkaanse hanglamp met een mozaïek van transparant en witte stenen. Door het gebruik van de transparante stenen in combinatie met de witte krijg je een unieke verdeling van het licht.

  Een schitterend patroon verlicht je interieur op een sfeervolle manier waarmee je je zo in het Oosten waant.

 • Oosters

  Oosterse hanglamp mozaiek wit zwart

  Een mooie Oosterse hanglamp met een zwart wit mozaïek. Deze lamp is een unieke en een geweldige sfeermaker in elk interieur. Deze hanglampen worden grotendeels met de hand gemaakt en zijn dus stuk voor stuk een unieke creatie. Deze sfeervolle Oosterse lampen komen goed tot hun recht in ruimtes waar sfeer boven veel licht gaat.

  Door de prachtige mozaïekstructuur in de lamp …

 • Aanbieding!
  Oosters

  Oosterse lamp goud Billia


bron afbeeldingen: sfeerverlichting-online.nl