Industriele lampen
Industriële lampen zijn stoere lampen met een authentieke uitstraling alsof ze net uit de fabriek zijn gehaald. Door de robuuste uitstraling worden ze tegenwoordig veelvuldig gebruikt voor de inrichting van huizen, maar ook steeds vaker kiezen bedrijven voor de stoere industriële lamp of een Marokkaanse lamp.

industriele lamp grijs mat hk living grijsIndustriële lampen zijn prachtige  hanglampen met een puur en robuust karakter. De nostalgie die een industriële lamp uitstraalt, zorgt voor een fantastische sfeer in huis. Eigenlijk geldt hoe groter hoe beter. Wees dan ook niet bang om voor een grote industriële lamp te kiezen.

De grote hanglamp zal prachtig staan boven een eettafel of in de keuken. Indien je de ruimte hebt in je woning dan kan ik je zeker aanraden om 2 fabriekslampen naast elkaar te plaatsen.

Je kunt de industriële hanglamp natuurlijk ook combineren in een landelijke woonstijl. Door de combinatie van landelijk en industrieel krijg je een stoere uitstraling. Zelfs brocante kan prima in combinatie met het stoere en robuuste.

Industriele Lampen Outlet

De HK living industriele lamp rustiekgrijs is zo populair dat de M (kleinste formaat) al enige tijd is uitverkocht. Het is de vraag of deze weer spoedig verkrijgbaar zal zijn. Iedereen is op zoek naar goedkope industriële lampen.

De L (meest verkocht) is gelukkig nog wel volop verkrijgbaar en is met de rustieke grijstinten een prachtige lamp. De lamp is 50cm en heeft een diameter van 42 cm. Deze industriële lamp past daarom in elk interieur.

industriele lamp wit Hanglamp- iving 40cm grijs
Factory Wit – € 129,95 99,95 HK Living Workshop M –  € 67,50
  • Aluminium en glas
  • 28 x 39 x 140 cm (lxbxh) – Ø 39 cm

 Bestel voor € 99,95

  • Metaal
  • Ø 40 cm

 Bestel voor € 67,50

De goedkoopste industriële hanglampen vind je ook bij de onderstaande overzichten:

Oorsprong industriële lampen

De industriële lampen kwamen vroeger gewoon uit de fabriek, hier ontleent de lamp zijn naam dan ook aan. Door grote hoeveelheid aan licht dat de lamp opbrengt is het ideaal om goedkoop een ruimte te verlichten.

Als je nu nog goed zoekt in bijvoorbeeld Oost-Europa dan zul je wellicht goedkoop een echte authentieke fabriekslamp kunnen vinden.

Het nadeel is echter dat je de elektra wel zult moeten vervangen omdat het anders niet te gebruiken is in je eigen woonkamer. Een lamp voor een echte klusser dus maar het geeft je wel iets unieks aan het plafond.

Industriele lampen HK Living

Tegenwoordig zijn de industriële hanglampen van HK Living erg populair naast de hanglampen van Ramlux. Deze lampen, gemaakt van metaal (zink), zijn in maar liefst 8 populaire kleuren te verkrijgen. Een industriële lampen outlet vind je hieronder. De goedkoopste prijs voor een HK Living industriële lamp!

De RamLux lampen zijn iets goedkoper dan de HK Living lampen maar zijn zeker niet minder van kwaliteit. Als je dus op zoek bent naar een goedkope industriële hanglamp vergeet dan niet de RamLux lampen.

De industriële lampen worden gratis verzonden en tevens kun je de lampen gratis retour sturen mocht het niet bevallen.

Meest verkochte industriële lampen HK Living

Vind je de bovenstaande lampen te duur dan kan ik je aanraden om de folders van de Gamma en Karwei in de gaten te houden. Vaak hebben zij stoere en robuuste lampen die dat industriële gevoel geven. De industriele lampen zijn vaak net iets goedkoper maar missen natuurlijk wel het echt gevoel zoals de HK Living.Aanbiedingen van industriële lampen